headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Anderen over ons

 Anderen over ons

Al met al een topvakantie.

 

Saskia, ik had al aangegeven dat jullie/jouw hulp perfect was. Al met al een topvakantie. Je gaat in Thailand bijna de in ieders ogen aardige mensen opeens als vervelend/arrogant ervaren  wat niet zo is, maar wel in vergelijking met die vreselijk aardige en lachende mensen in Myanmar!

Een bezoek aan het huis van Aung San Su Ki aan het ILlay Lake op de University Ave is zeker indrukwekkend vanaf de buitenkant, zeker als je de tvbeelden en de film hebt gezien. Een ander hoogtepunt is de U Bein Bridge in de omgeving van Mandalay. Ga in de ochtend voor de wandeling over de brug en om dat bij dat licht te ervaren.

Samengevat is het een arm, fantastisch land dat in vele opzichten nog leeft in vervlogen tijden, maar de mensen en de pagodes (al er zijn mensen die na enkele dagen pagode-moe worden)  maken de reis. Zo aardig en behulpzaam kom je ze niet vaak  tegen.

— Rob Berting - Myanmar

Dit gaan we vaker doen!

Ik ben erg goed geadviseerd bij het samenstellen van mijn reis. Alles wat we via jullie geboekt hadden, was goed geregeld: transfers, auto met chauffeur, hotels en de trekking! We vonden het heel fijn dat we op eigen houtje konden reizen, maar dat we toch een aanspreekpunt hadden bij vragen. Dit gaan we vaker doen!

 

— Martijn en Hanneke - Nepal

Contact
close slider