headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Hieronder vind je onze Tibet bouwstenen voor je Tibet maatwerkreis! Deze reisblokken zijn een tot (ruim) twee weken lang. Zoek de bouwsteen die het beste bij je past, door ze te combineren zoals jij dat wenst, maak eenvoudig je eigen Tibet reis op maat!

 

LET OP: In verband met een wijziging in de regelgeving van Tibet zijn de prijzen voorlopig onder voorbehoud. Neem contact met ons op voor de actuele prijzen


9 bouwstenen

beste reistijd Tibet

Tibet en Mount Everest Expeditie – in internationale groep

10 dagen, 9 nachten

€ 1199,- p.p.

Je reist in een internationale groep van Lhasa via Gyantse, Shegar, het Everest Basecamp op 5200 meter, Rombuk en Shigatse weer terug naar Lhasa. Deze reis vertrekt alleen op vaste vertrekdagen, in ideale manier om relatief voordelig door Tibet te reizen!

lees verder »

Tibet overland naar Lhasa

8 dagen, 7 nachten

vanaf € 1905,- p.p.

Bij deze bouwsteen reis je overland van Kathmandu naar Lhasa. De reis wordt uitgevoerd met privé-vervoer en je hebt dus alle vrijheid overdag! je bezoekt Sakya, Shigatse en Gyantse, de reis eindigt met enkele dagen in Lhasa!

lees verder »

De hoogtepunten van Centraal Tibet

8 dagen, 7 nachten

vanaf € 1215,- p.p.

Deze bouwsteen begint en eindigt in Lhasa. Je reist per privé-vervoer langs de hoogtepunten van Centraal Tibet: eerst verblijf je enkele dagen in Lhasa, daarna bezoek je Gyantse, het beroemde klooster van Samya, de tweede stad van Tibet: Shigatse en de stad Tsetang in de Yarlung Valley.

lees verder »
Beste reistijd Tibet

De hoogtepunten van Centraal Tibet inclusief Namtso

9 dagen, 8 nachten

vanaf € 1529,- p.p.

Je reist met privé-auto, vanuit Lhasa weer terug naar Lhasa, langs de hoogtepunten van Centraal Tibet (Shigatse, Gyantse, Samye) inclusief een bezoek aan het hooggelegen zoutmeer van Namtso!

lees verder »

Hoogtepunten van Centraal Tibet inclusief Everest Base Camp

10 dagen, 9 nachten

vanaf € 1895,- p.p.

Deze bouwsteen brengt je vanuit Lhasa langs de hoogtepunten van Centraal Tibet en weer terug naar Lhasa. Je bezoekt de mooiste kloosters en tempels van Tibet, ook een bezoek aan het Everest Base Camp is inbegrepen!

lees verder »

Expeditie Tibet en Mount Everest Basecamp

10 dagen, 9 nachten

vanaf € 2189,- p.p.

Tijdens deze bouwsteen reis je per privé-landcruiser van Lhasa naar Kathmandu. Je verblijft eerst enkele dagen in Lhasa en daarna bezoek je onder andere Gyantse, Shigatse, het Mount Everest Basecamp en Rombuk. De expeditie eindigt in Kathmandu.

lees verder »

Centraal Tibet en Ganden Samye trek

15 dagen, 14 nachten

vanaf € 2849,- p.p.

Deze bouwsteen begint en eindigt in Lhasa. Je reist per prive-vervoer langs de hoogtepunten van Centraal Tibet en je maakt de bijzondere trekking van Ganden naar het klooster van Samye. Je gaat de hoogte in en geniet van de fantastische uitzichten, mooie kloosters en prachtige tempels.

lees verder »

Centraal Tibet en Ganden Samye trek inclusief Namtso

16 dagen, 15 nachten

vanaf € 3119,- p.p.

Deze zeer uitgebreide bouwsteen begint en eindigt in Lhasa. Je reist via hoge passen, langs de mooiste kloosters en eeuwenoude tempels naar Ganden. Hier maak je een bijzondere trekking naar het klooster van Samye, ook bezoek je Shigatse en Gyantse en het meer van Namsto!

lees verder »
Tibet bouwsteen vanuit Chengdu

Tibet Special vanuit Chengdu

10 dagen, 9 nachten

vanaf € 2179,- p.p.

Tijdens bouwsteen bezoek je Tibet vanuit Chengdu in China, de vluchten van Chengdu naar Lhasa zijn inbegrepen in de prijs! Je bezoekt o.a. het indrukwekkende Potala Paleis, het Drepung klooster, de Jokhang tempel en de kloosters van Shigatse, Gyantse en Tsetang!

lees verder »
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 3 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider